sâmbătă, 14 august 2010

Prostituate cu batic

Am discutat cu mai multe persoane despre fetele sau baietii care au prieten/prietena, de la o varsta tanara, fara a se gandi la casatorie. Cand pe fete le numeam prostituate cu batic, mi se spunea ca sunt prea dur, nemilos, etc. Pentru baieti nu am un nume anume, insa ma voi gandi pe viitor.
Deci care e scopul acestor "prietenii" intre tinerii crestini? Pentru baieti, scopul e foarte simplu: fetele crestine sunt mai ieftine. Daca ai o prietena din lume, cheltuiesti mult mai multi bani decat cu una crestina, deoarece prima vrea sa mearga in cluburi, sa iasa in fiecare zi cu tine, etc, pe cand pe cea crestina o scoti intr-o duminica dupa slujba si esti liber pentru o saptamana.

Exista mai multe variante pentru care o fata crestina "accepta prietenia" unui baiat:
1. E prea prostuta. Nu stie pe ce lume traieste, crede ca totul va fi ca un vis, e optimista, etc.
2. Crede ca va avea importanţă. Fetele se vor uita cu invidie la ea, cand va fi cu prietenul de mana. (Mai ales daca acesta are un bmw).
3.Dezinformarea - prea multi pastori si prea putine sfaturi. Daca unei fete de 12 ani, nu ii vei vorbi despre relatiile dinaintea casatoriei, atunci ai cam pierdut-o, iar tu ca pastor ti-ai ratat cariera.
(Va urma).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu